НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

При извършване на поръчка ще получите писмо с пълна информация за избрания от Вас сайт, както и пълно описание на заявката, която сте направили. Ще Ви бъдат предоставени нашите банкови данни, необходими за осъществяването на плащането. С цел удостоверяване коректността на поръчката наш представител ще се свърже с Вас по телефона.

След удостоверяване коректността на поръчката, заявеният от Вас сайт ще бъде инсталиран и готов за употреба с временно име (домейн) от типа firma.izberisi.com. С това име сайтът ще съществува 5 дни, през които Вие ще имате възможност да тествате възможностите и капацитета на системата.

Тези 5 дни са срокът, през който трябва да:
1. Да осъществите плащането по поръчката. Поддържаме единствено плащания по банков път.
2. Да изберете фактическото име (домейн) за Вашият сайт. (предоставяме Ви безплатна консултация)
3. Да изберете подходящ хостинг план от компания предлагаща хостинг услуги. (предоставяме Ви безплатна консултация)

След осъществяване на плащането по поръчката, ние регистрираме избраните от Вас име (домейн) и хостинг план и инсталираме сайта.

След конфигурирането му, всички права (върху сайта, избраният домейн и хостинг план) Ви се прехвърлят изцяло!

След изтичане на тестовият период и при непотвърждение на плащане от Ваша страна, временният сайт от типа firma.izberisi.com ще бъде изтрит.

Отказ от поръчката
Като потребител имате право да се откажете от направената поръчка, като срокът за това е 5 дни, които Ви се предоставят за тестване на сайта.


За допълнителни въпроси ползвайте следната форма:

Име и фамилия:
Адрес:
Телефон:
e-mail:
Коментар / Въпрос: